Working. Please wait ...
TranslitGT Add-In transliterator je programski dodatak za preslovljavanje za Microsoft Office Word 2007 i Office Word 2010 koji olakšava preslovljavanje(transliteraciju) tekstualnih fajlova iz ćiriličnog pisma u latinično pismo i obrnuto.

 

TranslitGT – Add-In – Programski dodatak za preslovljavanje za Microsoft Office Word 2007 – 2010 – 2013

 

 

TranslitGTTranslitGT programski dodatak transliterator takođe ima ugrađenu funkciju za automatsko preslovljavanje teksta tako da samo jednim klikom možete izvršiti željenu konverziju teksta.

Programski dodatak za preslovljavanje je namenjen isključivo za Srpsku Ćirilicu i Srpsku Latinicu tj. prepoznaje i preslovljava slova iz Srpskog ćiriličnog i latiničnog pisma. U principu program se može primenjivati na svim pismima sa prostora bivše Jugoslavije.

Programski dodatak za preslovljavanje TranslitGT je pravljen i za 32-bitnu i za 64-bitnu verziju Microsoft Office Word-a 2010 tako da je samo potrebno instalirati pravu verziju programa, takodje postoji i verzija za Word 2007 koja je dostupna za preuzimanje.

Programski dodatak za preslovljavanje TranslitGT je unapredjeni naslednik Microsoft-ovog Office 2003 Translit add-ina koji trenutno ne radi u Office 2010 paketu.

 

Nova Unapredjena Verzija od 20.06.2012

Glavne Karakteristike za TranslitGT Add-in:

 • Preslovljavanje teksta iz ćiriličnog pisma u latinično pismo.
 • Preslovljavanje teksta iz latiničnog pisma u ćiriličnog pismo.
 • Automatsko prepoznavanje teksta.

 

TranslitGT

System Requirements

 • Operativni Sistem: 32- ili 64-bit Windows 7, Windows Vista ili Windows XP sa SP 3‌.
 • Microsoft Office Word 2007 ili
 • Microsoft Office Word 2010
 • Procesor: 1.6 GHz or higher
 • Memorija: 1 GB of RAM or higher
 • Internet Konekcija***

 

Software Requirements

 • Microsoft .NET Framework 4.0 Client Profile (x86 i x64)
 • Microsoft Visual Studio Tools for Office Runtime (x86 ili x64)

Uputstvo za instalaciju TranslitGT Add-ina (video)

Za Office Word 2007
Za Office Word 2010

Napomena: ***TranslitGT Add-In će prilikom instalacije automatski preuzeti Microsoft .NET Framework 4.0. Dok Microsoft Visual Studio Tools for Office Runtime i Microsoft Office 2010 Primary Interop Assemblies morate zasebno download-ovati u sekciji “Dodatni fajlovi …” i sami instalirati.

Ukoliko nisu ispunjeni softverski uslovi program se neće instalirati.

Preuzmite TranslitGT add-in

 

Postovani,

molimo vas da unesete ispravnu e-mail adresu i ime kako bi bili u mogućnosti da dobijete link za preuzimanje našeg add-ina. Obavezno odaberete verziju koja vam je potrebna za instalaciju. Albero Art Studio brine o privatnosti vaših podataka i isti će se koristiti samo za našu unutrašnju evidenciju, a ovde možete pročitati našu Politiku o privatnosti podataka. Ako vam se dopada TranslitGT add-in i ako vam olakšava svakodnevne poslove, molimo vas da podržite naš web sajt pritiskom na Facebook Like dugme.
Vama je to jedan klik a nama će puno značiti.

 

 Adresa elektronske pošte:

 Ime i Prezime:

 Izaberite Verziju

Razmenite iskustva u vezi TranslitGT add-ina

Leave a Reply

1 Comment

 • vojo

  Sve sam instalirao kako treba za WORD 07; ali ne mogu nikako aktivirati add-ins. tamo prepoznaje dodatak ali ga ne umijem aktivirati; niti ga ima u meniju.Molim za pomoć