Da li će me Google kazniti za dobijanje tako velikog broja linkova ka mom sajtu u veoma kratkom vremenskom periodu ?

Mi isporučujemo linkove ka vašem sajtu ( Backlinks ) tokom jedne sedmice, međutim stvar je da ih Google ne može odmah prepoznati. Taj proces traje izmedju 1 i 4 nedelje da pretraživač uopšte počne da indeksira vaše povratne veze, jer oni samo pretražuju web i tragaju za novim linkovima. Nikada nismo imali problema sa zaštićenim okruženjem ili bili kažnjeni od strane Google za bilo koji sajt koji smo radili.

Da li su povratne veze takozvani “dofollow” Linkovi ?

Mi se najviše i trudimo da isporučujemo isklјučivo “dofollow” linkove i usmerimo ih ka vašem sajtu, tako da naši klijenti iskoriste sve blagodeti iz naše usluge i ostvare što bolje rezultate i pozicije u pretraživačima na njihovoj listi. Međutim, povremeno i po neki “nofollow” link uspe da prođe kroz naše filtere. Ali nemojte brinuti o tome, jer dobijanje nekoliko “nofollow” linkova može pokazati prirodnu vezu i raznolikost sajtova sa kojih dobijate povratne veze.
To će pokazati da niste samo u potrazi za “dofollow” linkovima za veći rang vašeg sajta, već će to pokazati da jednostavno pokušavate da širite reč o vašem web sajtu .

Koliko dugo može da potraje da vidim rezultate pošto je moja porudžba obavljena ?

Vaše pozicije u rezultatima pretrage će početi da se povećavaju kako Google bude otkrivao povratne veze koje upućuju na vaš domen. Imajte u vidu da klјučne reči koje imaju nisku konkurenciju imaju vidljivije rezultate brže nego reči koje imaju klјučne reči visoke konkurencije. Mnogi naši klijenti su videli rezultate prvu nedelјu nakon što je njihova porudžba obradjena za njihove nisko konkurentne klјučne reči.
Da bi ste pomogli pretraživaču da pronadje vaše povratne linkove brže, možete da pingujete vašu listu povratnih linkova koju dobijete od nas na linklicious.me ili nekom sličnom sajtu.

Kako stavljate povratne veze ka mom sajtu ?

Najveći broj naših povratnih veza je kroz komentare na raznim sajtovima. Činjenica je da je komentarisanje blogova efikasna strategija za izgradnju efektivne SEO kampanje kroz povratne veze ka vašem sajtu kao i povećanje saobraćaja i povećanje broja posetilaca ka istom.

Da li će povratni linkovi biti indeksirani od strane Google-a, Yahoo-a i Bing-a ?

Naše povratne veze će povećati vašu reputaciju i rankiraćete se bolje sa vašim klјučnim rečima na svim pretraživačima. Nakon što vam isporučimo broj povratnih veza koje ste naručili, biće potrebno od 1-4 nedelјe za pretraživače da u potpunosti indeksiraju povratne veze jer toliko im je potrebno da obuhvate sve linkove. Iako će veliki broj povratnih veza biti indeksiran, malo je verovatno da će biti indeksirano svih 100% linkova koje isporučimo.