Internet reklamiranjeSa razvojem interneta u našoj zemlji povećava se i potreba preduzeća za reklamirajem na internetu i bilo bi veoma pogrešno ignorisati taj vid reklamiranja.

Pored velikog broja pogodnosti i prednosti u odnosu na druge medije, internet reklamiranje vam pruža mogućnost da dosegnete baš one klijente koji već traže vas proizvod, mozete tačno da odredite na kojim mestima i na kojim sajtovima će se vaš oglas prikazati kao i to što imate tačan uvid u to koliko ste novca potrošili i kakav je povraćaj investicije tj. možete kontrolisati budžet, što je na drugim medijima i drugim vrstama oglašavanja praktično nemoguće utvrditi.
Sve dok je povraćaj investicija veći od količine novca koji ste uložili u vašu reklamu može se reći da je vaša reklama uspešna.

Kako vam mi možemo pomoći?

Naši Adwords ( Google platforma za reklamiranje ) eksperti vam pre svega mogu pomoći da što bolje iskoristite vaša sredstva i da oprimizujete vaše reklame na najbolji način kako bi se vaša reklama pojavljivala na najvidnijim i najbitnijim mestima i kako bi ste sa sto manjim budžetom dostigli nivo internet reklamiranja koji zelite.

Takodje, vodeći vašu kampanju, konstantno nadgledamo distribuciju i učinak reklama i brinemo se o svim aspektima koji su bitni da reklama finkcioniše kako treba, kao i nadgledanje ključnih reči i izbacivanje reči koje imaju slab učinak a utiči na vaš budžet.

Kroz korisnički panel, vi kao vlasnik kampanje imate 100% uvid u potrošnju sredstava i distribuciju reklama kao i uvid o broju poseta na vaš web sajt koje su došle kroz vašu reklamu.

Internet reklamiranje na Google-u

Google adwords promoDa bi vam pomogli da se odlučite za ovaj vid reklamiranja i da se uverite i sami u delotvornost i pogodnosti internet reklamiranja u saradnji sa Google vam možemo ponuditi kupon od 40e na vaših uloženih 10e. Više o uslovima pod kojim možete iskoristiti ovaj kupon pročitajte direktno na Google strani kriterijumi za AdWords promotivne ponude.
  
Prijavite se za reklamiranje na Google-u

Internet reklamiranje na Facebook-u

Što se tiče Facebook reklamiranja, iako je u suštini drugačiji vid reklame, ono je isto tako delotvorno kao i reklamiranje na Google-u. Reklamiranje na najvećoj društvenoj mreži Facebook vam omogućava da dosegnete baš one klijente kojima je vaš proizvod i namenjen, možete podesiti lokaciju, godine starosti, interesovanje korisnika kao i mnoge druge faktore da bi se vaša reklama prikazala baš onim korisnicima koji i imaju interesovanje za istom ili su na bilo koji način zainteresovani za vaš proizvod.
  
Prijavite se za reklamiranje na Facebook-u