3d vizuelizacija – Zgrada Novi Beograd

 

Izrada 3d vizuelizacije za stambeni objekat na Novom beogradu po Autocad projektu. Projekat je radjen u 3ds Max-u, a rendering sa v-Ray rendererom.

3d Vizuelizacija exterijera i enterijera kuce

 

Izrada 3d modela stambenog objekta – kuće, exterijera i enterijera objekta. Projekat radjen u 3ds Max-u, rendering sa v-Ray renderom a post-produkcija u After Effects programu.

Izrada 3d plana – 3d prikaz stana

 

Nismo svi isti. Nekim ljudima je veoma teško da zamisle nešto kada im druge osobe to objašnjavaju ili da razumeju komplikovane planove koje projektuju i crtaju arhitekte. 3d plan je idealan način da potencijalnim kupcima […]

3d Animacija-Radiation Logo

 

Naša najnovija 3d Animacija je upravo završena. Radi se o 3d animaciji znaka za radijaciju koji je upotrebljen u logo-u benda Project Mof, čiju smo muziku i koristili u animaciji. Animacija je radjena u 3ds […]

3d Vizuelizacija objekata – Vaer Inženjering

 

Za kompaniju Vaer Inženjering radili smo 3d vizuelizaciju za njihove već gotove objekate u Novom Sadu. Ogroman projekat sa preko 12 zgrada koje prikazuju deo bogatog Vaer Inženjering portfolija.

3d Vizuelizacija – Zgrada Miše Dimitrijevića 12 – Vaer Inženjering

 

Za kompaniju Vaer Inženjering radili smo 3d vizuelizaciju za njihov novi objekat u ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.