U današnje vreme, kada broj “Smart” mobilnih telefona i tablet računara raste neverovatnom brzinom i kada je sve veći broj korisnika koji surfuju internetom
upravo sa takvih uredjaja, pri izradi sajta morate voditi računa da i takvim posetiocima takodje omogućite pravi doživljaj na vašem web sajtu i prikažete najbitnije
informacije na pravom mestu tj. da optimizujete vaše web strane za prenosive uredjaje bilo da su u pitanju mobilni telefoni ili tablet računari.
Responsive layout je upravo to – optimizacija web dizajn-a vaših internet stranica za prenosive uredjaje.
Sajt koji je optimizovan za mobilne uredjaje u mnogome može poboljšati vaše poslovanje i pospešiti prodaju vaših proizvoda preko interneta.

 

sajt za mobilne

Šta je Responsive Web Dizajn?

 

Responsive web dizajn layout je mogućnost elemenata koji se nalaze na web stranici da promene svoju veličinu, izgled i poziciju
u zavisnosti od veličine ekrana na kojima se ta web strana gleda tj. da se cela strana prilagodi ekranu korisnika.
Upotrebom tehnologije koja je zasnovana na tzv. CSS Media Queries nudimo vam jedno rešenje za sve uredjaje.

Responsive web dizajn

Izrada sajtova koristeći Responsive Layout

 

Prateći najnovije trendove kao i zahteve sve većeg broja naših klijenata, u mogućnosti smo da vam ponudimo jedno web dizajn rešenje koje je prilagodjeno svim uredjajima i veličinama ekrana preko kojih ljudi posećuju internet i surfuju istim, bilo da su u pitanju statični desktop računari ili prenosivi uredjaji kao što su mobilni telefoni, tablet, netbook ili notebook računari.

Pored ovoga posebnu optimizaciju web strana vršimo za mobilne platforme i testiramo kompatibilnost web pregledača ( web browser-a ) koji dolaze na operativnim sistemima za iPhone, iPad, kao i Android 2.3+ i BlackBerry 6+ platformu.

Za inicijalnu procenu izrade vaše internet prezentacije popunite naš web obrazac, kontaktirajte nas direktno putem telefona na kontakt strani ili popunjavanjem kontakt formulara.

Pogledajte i ostale usluge našeg studia:

 

Izrada sajtovaSEO OptimizacijaInternet reklamiranjeGrafički dizajnWeb Dizajn