Izrada web sajtovaNaši web dizajneri su sa vama od početka do kraja izrade web sajta tokom koga se trudimo da ispoštujemo sve vaše želje i zahteve u vezi sa web dizajnom ali isto tako i da vam pružimo savete i da izradu vašeg web sajta uputimo u pravom smeru kako bi bio savršen kako u dizajnerskom tako i u funkcionalnom smislu.

Izrada web sajtova – Prva faza

U prvoj fazi projekta naši web developeri i web dizajneri, a naravno rukovodeći se vašim željama i potrebama, osmišljavaju idejno rešenje za izradu vašeg web sajta.  U skladu sa vašim potrebama osmišljavaju sam dizajn vaših strana ali isto tako odlučuju o vrsti prezentacije koja vam je potrebna odnosno biraju programski jezik i osmišljavaju arhitekturu baze podataka (ukoliko vam je ista potrebna).  Bilo da se radi o E-prodavnici, katalogu proizvoda, galeriji, Flash sajtu ili nekom vašem specifičnom zahtevu ,naši programeri koji se svakodnevno usavršavaju i koji u stopu prate nove trendove i rešenja iz oblasti internet tehnologija a uz to su i zaljubljenici u svoj posao moći će u svakom trenutku da odgovore na vaše zahteve.

Pošto su izgled i funkcionalnost vaše prezentacije ipak najbitniji običnim posetiocima web sajta naši web dizajneri u saradnji sa našim iskusnim grafičkim dizajnerima mogu da nađu rešenje koje će pre svega biti jedinstveno i tako napravljeno da ne samo da će zadržati posetioce nego ih privući da opet dođu u posetu.

U slučaju da vam je potreban vrhunski web sajt u jako kratkom roku (govorimo o roku od dva do tri dana) ostvarili smo saradnjiu sa jednom od najvećih svetskih produkcija gotovih šablona za web sajtove TemplateMonster-om na čijim stranama možete videti preko 20 000 hiljada gotovih šablona.

Konfigurisanje i postavljanje vašeg web sajta na internet

U ovoj faza projekta takođe radimo na dizajnu vase strane tj. postavljanju sadržaja koji je pripremljen sa vaše strane ili su to za vas uradili naši stručnjaci.Tu pre svega mislimo na tekstove,prevode tekstova i lektorisanje istih i/ili fotografije vasih proizvoda,vašeg poslovnog prostora,umetničkih dela tj. bilo čega što vi smatrate važnim i sto želite u svojoj web prezentaciji,koje takođe možemo pripremiti za vas. Ako nemate svoj web domen tj. web adresu(com,net,rs…) i prostor za postavljanje istog, mi smo u mogućnosti da preko naših partnera Dream Web Hosting koji sa veoma kvalitetnim serverima a što je jos bitnije i serverima koji su garantovano 99,8% “uptime” uradimo i taj deo posla.

SEO optimizacija

Kroz ceo ovaj proces se brinemo i konfigurišemo vaše web strane za internet pretraživače jer iako ste na internetu ako se vaš web sajt ne pojavi u rezultatima pretrage posetioci neće moci da vas nađu a samim tim i poseta vašim stranama neće biti očekivana.

Web dizajn je naša strast a izrada sajtova sa nama pravo je uživanje!

  

Pogledajte i ostale usluge našeg studia:

 

Izrada sajtovaSEO OptimizacijaInternet reklamiranjeGrafički dizajnWeb Dizajn